Stelian Duțu atacă PD-L din interior

573

Articole de la același autor

Fostul lider PD-L Constanța, deputatul Stelian Duțu, a atacat dur, ieri, în presa centrală, actuala conducere județeană a partidului, dar și pe șefii de la centru. Duțu a dezvăluit că, în mai multe rânduri, s-au făcut presiuni asupra sa pentru a demisiona de la conducerea organizației județene a partidului, promițându-i-se, în schimb, un nou mandat de parlamentar sau o funcție în executiv, în situația în care PD-L ar intra la guvernare. Duțu susține că cei care nu îl vroiau la conducerea organizației județene a PD-L erau liderii de la centru, fiind invocat în nenumărate rânduri și numele președintelui Traian Băsescu.
Potrivit declarațiilor sale, Duțu a declinat toate aceste propuneri, preferând să rămână liderul democraților, ulterior al pedeliștilor constănțeni.
Duțu a mai acuzat lipsa unei comunicări serioase între centru și teritoriu și lipsa de responsabilitate față de rezultatele partidului.
Invitat la un post de televiziune central, Duțu a avut posibilitatea de a primi și replica actualei conduceri de la Constanța. Prim-vicepreședintele PD-L, avocatul Ion Popescu, a respins toate acuzațiile lui Duțu, punând toate schimbările din ultima vreme de la Constanța pe seama dorinței de "întinerire a partidului, a schimbării vechii gărzi".
Conducerea centrală a partidului a răspuns ieri printr-un comunicat de presă declarațiilor fostului lider constănțean: "Declarațiile din interviul acordat astăzi (n.n. ieri) "Jurnalului Național" de către deputatul Stelian Duțu reprezintă un gest incorect din punct de vedere politic. Intervievatul lansează ipoteze ce se doresc a fi credibile doar pentru că vorbește din interiorul Partidului Democrat Liberal. În opinia noastră, domnul Duțu spune neadevăruri ce pregătesc intrarea domniei sale în Partidul Conservator, acest interviu fiind doar un "tain" plătit înainte: atacul la adresa PD-L și a președintelui României", se menționează în comunicat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9135 secunde