SUA / Rusia: Al doilea "război rece" a început

297
3
SUA / Rusia: Al doilea

Articole recomandate

Un al doilea "război rece" între Rusia și SUA a început, dar acesta nu mai este dus între două mari puteri, întrucât lumea nu mai este divizată în două blocuri opuse, consideră președintele Consiliului rus pentru politica externă și de apărare Fedor Lukianov.


"A vorbi de o degradare a relațiilor dintre Rusia și SUA nu are sens, noi am intrat într-o nouă realitate care se numește 'al doilea război rece'. Este vorba de o realitate ce se caracterizează printr-un nou tip de relații ce se bazează pe sancțiuni, contra-sancțiuni și tentative de a-i aduce prejudicii adversarului", a declarat Lukianov pentru RIA Novosti.


În opinia expertului, al doilea "război rece" va fi semnificativ diferit de cel care a avut loc înainte de căderea URSS, întrucât lumea a devenit mai deschisă și mai diversificată, astfel încât nu va mai fi o confruntare "în doi", adică între două superputeri.


Același expert a apreciat că "un război rece" constă în primul rând în descurajarea adversarului și împiedicarea acestuia să-și lărgească sfera sa de influență.


Comentează știrea

Laurentiu Radu Frusina
3 mai 2014
Mai bine razboi rece decat iarna atomica

Marea Britanie este miere de albine amara, in ce conditii, ar trebui studiat !!

hermes birkin bag uk
4 iunie 2014
hermes birkin bag uk

hermes san diego website Stiri Actual : SUA / Rusia: Al doilea "război rece" a început | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes birkin bag uk http://www.julebalforalle.dk/hermes-shop-trier-hermes-birkin-bag-uk-1911.html

MBT Goti Women Black Shoes
8 iunie 2014
MBT Goti Women Black Shoes

mbt shoes clearance sale Stiri Actual : SUA / Rusia: Al doilea "război rece" a început | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online MBT Goti Women Black Shoes http://www.sousuo360.com/mbt-shoes-style/discount-mbt-shoes-usa.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7901 secunde