SUA și Rusia, acord pentru un ATAC dacă Siria nu predă armele chimice

108
1
SUA și Rusia, acord pentru un ATAC dacă Siria nu predă armele chimice - 163317afpmediafaxfotogohchaihin-1379230415.jpg

Articole recomandate

Statele Unite și Rusia sunt de acord cu adoptarea unei rezoluții ONU care să prevadă recurgerea la forță dacă Siria nu va respecta planul de predare a armelor chimice, afirmă secretarul de Stat american, John Kery, citat de AFP.




Potrivit acordului rezultat în urma discuțiilor pe care John Kerry le-a avut la Geneva cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, regimul sirian trebuie să prezinte, în termen de o săptămână, lista armamentului chimic deținut.


"Întâlnirea cu secretarul de Stat american, John Kerry, a fost excelentă", a declarat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.


"Siria, Rusia și Statele Unite au demonstrat angajamentul în favoarea unei soluții politice. Obiectivul președinților din Statele Unite și Rusia, Barack Obama și Vladimir Putin, a fost atins", a afirmat șeful diplomației ruse, anunță realitatea.net.


Comentează știrea

ismail / brussel
4 septembrie 2015
la atac

Nu numai an syria si libia afganistan pakistan irak cu cat e.igranti mai mare avem din originele unei tari pusa la pamant succes america si rusia si nato .statul islamic este o secta dupa coran care vor sa schimba lumea si religia tot islamica dar mai dura de cat profetile lui muhamed .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3768 secunde