Tânără de origine română, condamnată în Canada pentru TORTURAREA animalelor

798
Tânără de origine română, condamnată în Canada pentru TORTURAREA animalelor - offenderwarning2013010763642200-1357654506.jpg

Kayla Bourque, condamnată pentru vătămarea, torturarea și uciderea mai multor animale, a fost eliberată condiționat și supusă unor măsuri stricte, după ce petrecuse șase luni în regim de arest preventiv în așteptarea unei sentințe judecătorești, relatează CBC News în pagina electronică.

Adoptată la vârsta de 8 luni dintr-un orfelinat din România, Kayla Bourque a devenit cetățean canadian și a trăit în orașul Prince George. Ea a urmat cursurile de criminalistică în cadrul Simon Fraser University, mărturisind unui coleg că a ales criminalistica pentru ca în viitor "să scape".

Totodată ea i-a spus unui alt coleg că a eviscerat mai multe pisici. Tânăra a fost ulterior arestată, iar în urma perchezițiilor s-au găsit ace medicale, saci de plastic, lame de ras și un cuțit de bucătărie, dar și o înregistrare care surprindea torturarea și uciderea pisicii familiei sale.

Bourque a recunoscut că uciderea animalelor i-a provocat plăcere, precum și faptul că a avut fantezii cu împușcarea de oameni ai străzii. Psihologii care au interogat-o pe Burke au notat faptul că aceasta nu părea să aibă remușcări sau discernământ cu privire la faptele săvârșite. Aceștia sunt de părere că Bourque va avea nevoie de supraveghere pentru tot restul vieții.

 

Citește  mai mult...


 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.112 secunde