Tentativă de deturnare a unui avion de pasageri în Bali

140
2
Tentativă de deturnare a unui avion de pasageri în Bali - charteravion-1398416437.jpg
Un pasager a fost arestat în Indonezia, după o aparentă încercare de a deturna un avion de tip Boeing 737 aparținând companiei Virgin care a aterizat pe un aeroport din Bali, relatează BBC News online.


Conform Metro TV Indonezia, avionul zbura din Brisbane și se află în prezent pe Aeroportul Denpasar din Bali, informează Sky News.


"Am primit informații potrivit cărora un (avion de tip) Boeing 737-800 provenind de la Brisbane (Australia) și care venea la Bali a fost deturnat", a declarat Hadi Tjahjanto, un purtător de cuvânt al forțelor aeriene, pentru postul de televiziune MetroTV.


Poliția a declarat pentru televiziunea indoneziană că pasagerul a încercat să pătrundă în cabina piloților și să preia controlul asupra avionului, dar că a fost arestat ulterior.
Un purtător de cuvânt al forțelor aeriene indoneziene a declarat pentru BBC că trupe au urcat la bordul avionului.


Un oficial din cadrul companiei Virgin a declarat, citat de televiziunea indoneziană, că pasagerul era beat, iar avionul nu a fost deturnat.


Comentează știrea

hermes avalon blanket replica
19 mai 2014
hermes avalon blanket replica

hermes shop new bond street Stiri Actual : Tentativă de deturnare a unui avion de pasageri în Bali | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes avalon blanket replica http://thegangesgroup.com/images/hermes-avalon-blanket-replica-and-bags-for-valentine.asp

MBT Barabara Shoes
8 iunie 2014
MBT Barabara Shoes

mbt shoes melbourne australia Stiri Actual : Tentativă de deturnare a unui avion de pasageri în Bali | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online MBT Barabara Shoes http://www.jihangchina.com/mbt/mbt-shoes-outlet-espa-a.asp

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7472 secunde