TikTok i-a închis contul interlopului Vancică! Individul care și-a bătut cu BESTIALITATE partenera, căutat de poliție

149
TikTok i-a închis contul interlopului Vancică! Individul care și-a bătut cu BESTIALITATE partenera, căutat de poliție - tiktok-1662039669.jpg

Articole de la același autor

TikTok i-a închis contul interlopului Vancică în urma mai multor plângeri. Acesta a postat mun videoclip, care durează un minut, în care lovește o femeie cu picioarele, deși e căzută la podea și o obligă să-i ceară scuze unei alte femei. Imaginile extrem de violente, de pe tik tok, au fost intrezise, potrivit Realitatea.net


„În urma plângerilor, inclusiv de la subsemnatul, se pare că TikTok i-a închis contul nevertebratului care se lăuda cum bate femei. Mai au de lucru la fanii tembelului care tot fac copii.

E bine că tocmai am tras videourile ca să le trimit la Parchet în susținerea plângerii penale. Să nu rămână procurorii fără probe. Așteptăm și amenda de la CNCD”, transmite europarlamentarul Vlad Gheorghe.



Interlopul Fane Văncică, cel care și-a bătut cu bestialitate partenera, iar imaginile au ajuns în spațiul public, este căutat în continuare de poliție. După difuzarea imaginilor, oamenii legii au identificat-o pe victimă, au audiat-o și au emis pe numele agresorului un ordin de restricție.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4663 secunde