Tot mai mulți tineri, atrași să devină TERORIȘTI

145
Tot mai mulți tineri, atrași să devină TERORIȘTI - terorist-1659016247.jpg

Articole de la același autor

Este alertă la nivel global. O rețea de minori înființează grupuri teroriste în Europa și Statele Uniune pentru a comite atacuri armate. Mai mulți jurnaliști străini s-au infiltrat în grup, iar investigația arată cum își plănuiesc viitoarele mișcări, potrivit Realitatea.net


Jurnaliștii de la Politico, Welt am Sontag și Insider au petrecut mai bine de un an infiltrați într-o rețea de minori care se pregăteau să ajungă teroriști. Folosind identități false, reporterii au intrat în peste 20 de grupuri online, iar ce au descoperit este înfiorător.

Cele aproape un milion de mesaje salvate, fotografii și videoclipuri arată liste cu viitoare victime, amenințări împotriva politicienilor, dar și instrucțiuni despre cum să produci bombe sau să folosești imprimante 3D pentru a crea arme. 


Gruparea în care s-au infiltrat jurnaliștii se numește TOTENWAFFEN SAU DEATH WEAPONS și este condusă de Lukas F., un băiat în vârstă de 17 ani din orașul Postdam, aflat la sud-vest de Berlin, Germania. În rețea sunt tineri din întreaga lume care duc un război rasial. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4909 secunde