Concurs Trafic record pe site-urile specializate în finanțe

256

Articole de la același autor

Paginile de internet specializate în finanțe și afaceri înregistrează de la începutul crizei financiare un număr record de accesări din partea utilizatorilor de internet, care vor să își securizeze investițiile sau pur și simplu să facă economii, relatează AFP.
După ce Trezoreria, cu aprobarea Congresului SUA, a elaborat planul istoric de 700 de miliarde de dolari pentru salvarea sectorului bancar, numărul vizitatorilor de pe site-urile Wall Street Journal și Yahoo Finances a depășit orice record. The Wall Street Journal a înregistrat recent două milioane de vizitatori într-o singură zi, un număr fără precedent.
"Suntem impresionați de trafic. Oamenii nu se mai mulțumesc doar să privească pasiv ceea ce se întâmplă, ei cer să li se explice ce se întâmplă, să știe pe cine afectează criza și în ce direcție se dezvoltă situația", a declarat pentru AFP directorul general Yahoo Finances, Mark Interrante.
Activitatea site-ului interactiv Yahoo Finance, unde utilizatorii pot vorbi despre bani și finanțe, a cunoscut o creștere cu 40% față de cotele normale. Tech Ticker, un program informativ în format video, a fost vizionat de milioane de vizitatori în fiecare zi.
Piața bursieră și alte subiecte ce trezesc interes în SUA pe Yahoo Finances sunt difuzate acum și pe variantele site-ului din Franța, Germania, Spania, Italia și Marea Britanie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8305 secunde