Tragedie aviatică. Avion prăbușit în munți. Niciun supraviețuitor

252
Tragedie aviatică. Avion prăbușit în munți. Niciun supraviețuitor - avionprabusit-1456320325.jpg

Articole recomandate

Toate cele 23 de persoane aflate la bordul avionului de mici dimensiuni prăbușit ieri în munții din centrul Nepalului au murit, a anunțat poliția, citată de DPA și Reuters.

Rămășițe ale avionului și cadavre carbonizate au fost găsite în muntele Soli Ghoptebhir din districtul Myagdi, potrivit unui ofițer de poliție, Bishwa Raj Khadka.

"Avionul s-a rupt în bucăți. Nu există supraviețuitori", declara el.

Cauza accidentului nu este cunoscută deocamdată, scrie Agerpres.

Aproape toți pasagerii erau nepalezi. Potrivit poliției, la bordul avionului se aflau doi minori și doi străini, unul din Kuweit și unul din China.

Avionul companiei Tara Air zbura din Pokhara spre Jomsom cu 20 de pasageri și trei membri ai echipajului la bord.

Jomsom este localizată în munții din centrul Nepalului. Numai avioanele de mici dimensiuni zboară din orașul turistic Pokhara spre această destinație.

În mai 2012, un avion care zbura de la Pokhara la Jomsom s-a prăbușit, 15 persoane pierzându-și viața. În mai 2013, un alt avion s-a prăbușit în zonă, accident soldat cu 21 de morți.

"Au fost găsite resturi de avion, complet calcinate, la Solighopte, în districtul Myagdi", a precizat sursa citată, adăugând că în jurul acestora puteau fi văzute cadavre.

Un avion de linie de mici dimensiuni a dispărut ieri într-o regiune muntoasă din vestul Nepalului cu 23 de persoane la bord, inclusiv doi străini.

"Nu mai există comunicații cu un avion ce a decolat de la Pokhara, la 125 km vest de Kathmandu, cu destinația Jomsom în această dimineață", declara Bhim Raj Rai, purtător de cuvânt de la Tara Air. "Două elicoptere au fost într-o misiune de căutare și salvare", anunța, ieri, după tragedie, un responsabil de la aeroportul din Pokhara, Yogendra Kunwar, citat de Reuters.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3467 secunde