Tragedie de proporții: 40 de morți în urma prăbușirii unui avion!

166
1
Tragedie de proporții: 40 de morți în urma prăbușirii unui avion! - airoplanecrash1-1446630293.jpg
Un avion rusesc s-a prăbușit miercuri la puțin timp după decolare pe un aeroport din Sudanul de Sud, provocând moartea a peste 40 de persoane aflate la bord sau la sol, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Potrivit unui martor citat de Reuters stabilizatorul vertical și alte fragmente ale avionului au văzute de-a lungul malurilor râului Nilul Alb din apropiere de aeroportul din Juba. El susține că peste 40 de cadavre se află la locul prăbușirii, deși nu a putut preciza câți dintre aceștia s-ar fi aflat la bord.

Un agent de poliție de la fața locului a declarat că au existat doi supraviețuitori, printre care un copil, dar nici acesta nu a putut preciza numărul exact al persoanelor aflate la bord.

Un purtător de cuvânt al președinției a spus că avionul, de tip Antonov, avea la bord în jur de 20 de pasageri și membri ai echipajului, din care au supraviețuit doi. El admite că este posibil ca și alte persoane aflate la sol să-și fi pierdut viața în urma prăbușirii avionului.

Ziarul South Sudan Tribune informează pe Twitter că avionul era unul de marfă, cu un echipaj format din cinci ruși, la bord aflându-se șapte pasageri, a căror naționalitate nu este precizată.

Comentează știrea

Loredana
4 noiembrie 2015
Muncă la domiciliu

Ofertă serioasă de lucru la domiciliu Căutăm colaboratori pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă maxim 3 ore pe zi, în funcție de abilități. Cerințe: -necesar calculator -conexiune internet -răbdare -cunoștințe minime PC -seriozitate -perseverență -atenție la detalii Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail. Veți trece mai întâi prin instruire apoi dacă doriți, o să începeți să lucrați. Important! Lăsați mesaj cu textul " INFO" doar pe e-mail! Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice și se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate. Când doriți mai multe informații, contactați unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de e-mail: [email protected] Oferim și solicităm seriozitate!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1438 secunde