TRAGIC! Copilul căzut într-un puț de 100 metri. Reacția părinților după ce Julen a fost găsit mort

18135

Articole recomandate

Julen Rosselo, copilul de 2 ani care a căzut într-un puț cu 100 de metri adâncime, a fost descoperit mort, după o operațiune care a durat 13 zile. 


Pentru a ajunge la el, salvatorii au săpat un puț paralel, apoi au construit un tunel orizontal. Misiunea a fost una extrem de complicată, iar de multe ori au fost folosiți explozibili. Din păcate, micuțul a fost găsit fără viață.


"Am urmărit cu atenție fiecare pas făcut pentru a ajunge la el. Le vom fi mereu recunoscători salvatorilor care au luptat fără încetare în ultimele zile. Întreaga țară împărtășește această tristețe infinită", a scris pe Twitter premierul Pedro Sanchez.


În momentul în care au aflat că Julen a fost găsit mort, părinții săi au strigat îndurerați "nu din nou".

Ei au mai pierdut un copil în mai 2017. Fratele mai mare al lui Julen, Oliver, avea 3 ani și a murit subit din cauza unui infarct, relatează presa spaniolă. Julen avea doar 7 luni atunci.

Părinții băiatului nu și-au pierdut în niciun moment speranța că va fi găsit viu. În urmă cu 10 zile, ei au oferit un interviu dramatic presei spaniole.

"Mi-am auzit fiul plângând. El este acolo, nu am niciun dubiu. Mi-aș dori să nu fie adevărat, dar l-am auzit. Mi-aș fi dorit să fiu eu îngropat acolo, iar el să fie aici, sus, cu mama lui", spunea Jose Rosselo, tatăl.

Sursa: The Guardian


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0153 secunde