Trei copii, între care unul de un an și jumătate, au fost atacați cu cuțitul de un băiat de 14 ani

559

O fată în vârstă de 12 ani și doi băieți, unul de opt ani și celălalt de un an și jumătate, au ajuns la spital, în noaptea de luni spre marți, având tăieturi pe corp, după ce au fost atacați cu un cuțit de un adolescent de 14 ani, în localitatea bihoreană Suplacu de Barcău, transmite Mediafax.Potrivit managerului Spitalului Municipal "Dr. Gavril Curteanu" din Oradea, dr. Ovidiu Laurean Pop, trei minori au fost internați, în noaptea de luni spre marți, cu multiple tăieturi, după ce au fost atacați cu un cuțit.

Victimele sunt o fetiță de 12 ani, un băiat de opt ani și un alt băiat în vârstă de un an și jumătate.

"Toți trei au suferit mai multe tăieturi pe corp, cel mai mic dintre ei având, printre altele, și o ureche tăiată", a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, managerul Spitalului Municipal "Dr. Gavril Curteanu" din Oradea.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Bihor, Alina Dinu, a precizat că și atacatorul este tot un minor, iar toți cei patru copii locuiesc în același cartier din Suplacu de Barcău.

"Se pare că a fost vorba de o ceartă între ei, atacatorul fiind un copil de 14 ani", a declarat Dinu.

Ea a precizat că până în prezent nu s-a depus nicio plângere privind acest incident, iar dacă va fi depusă plângere penală și în funcție de concluziile medicilor se va face încadrarea juridică a faptei.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2936 secunde