Trei morți într-un accident teribil, în apropiere de Mihail Kogălniceanu

1064

Articole de la același autor

Un alt accident rutier deosebit de grav, care s-a petrecut, sâmbătă, între localitățile Mihail Kogălniceanu și Ovidiu, a dus la decesul a trei persoane. Totul s-a petrecut din cauza neatenției unuia dintre șoferi, care a efectuat o depășire neregulamentară.
Tragedia a avut loc în jurul orei 17, pe DN 2A, când Adrian Croitoru, de 43 de ani, din Constanța, conducea un autoturism marca Dacia 1310, cu numărul de înmatriculare CT-67-MLA, dinspre localitatea Mihail Kogălniceanu spre Ovidiu. Aflându-se pe banda a doua, în momentul în care a ajuns în dreptul Km 192+500, a vrut să efectueze o depășire, dar a încălcat marcajul longitudinal dublu continuu intrând în coliziune cu un autoturism marca Opel Astra, cu numărul de înmatriculare CT-60-VSG, condus regulamentar din sens opus de Vasile Chivu, de 48 de ani, din localitatea Gârliciu.
În urma impactului dintre cele două mașini a rezultat moartea ambilor șoferi, cât și a unuia dintre pasagerii Opel-ului, Ionel Milea, de 41 de ani, care se afla pe locul din dreapta față.
Alți trei pasageri din Opel au mai fost răniți grav, Nicula Dumitru, de 30 de ani, Ion Răducan, de 35 de ani, ambii din Gârliciu, și Ionuț Cristea, de 22 de ani, care, ieri, se afla încă în comă, medicii fiind rezervați în ceea ce privește șansele lui de supraviețuire.
Din câte se pare, cei doi șoferi purtau centurile de siguranță și nu consumaseră băuturi alcoolice, dar impactul frontal și deosebit de violent dintre cele două mașini nu le-a mai lăsat vreo șansă de a trăi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7583 secunde