Trei români au fost răniți în Italia. Unul dintre ei a rămas fără un braț

164
Trei români au fost răniți în Italia. Unul dintre ei a rămas fără un braț - 60325781-1357119096.jpg

Trei români au fost răniți în Italia, în noaptea de Revelion, doi fiind în stare gravă, dintre care unuia i-a fost amputat un braț, scrie Corriere della Sera, precizând că bilanțul total al incidentelor provocate de explozii, în Peninsulă, este de doi morți și 361 de răniți, transmite Mediafax.


Un român în vârstă de 26 de ani a fost rănit grav într-un incident armat care a avut loc în regiunea Calabria. La miezul nopții, un vecin a tras focuri în aer cu o armă de vânătoare, pentru a celebra Revelionul, iar un proiectil l-a rănit pe un român, care a fost transportat în stare gravă la spitalul din Vibo Valentia. Medicii sunt rezervați în legătură cu șansele sale de supraviețuire.
Aproximativ 30 de persoane au fost rănite la Roma în incidente provocate de petarde. Patru persoane au suferit răni grave, printre acestea fiind și un imigrant român căruia i-a fost amputată mâna stângă.


Un alt român, în vârstă de 29 de ani, a suferit arsuri la o mână în orașul sicilian Siracuza, într-un incendiu izbucnit în balconul locuinței după explozia necontrolată a unei petarde.


Potrivit sursei citate, în total, incidentele provocate de petarde s-au soldat cu doi morți și 361 de răniți în Italia, conform unui bilanț furnizat de Ministerul italian de Interne. Printre răniți se numără 92 de minori.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Decembrie 2012
Stire din Diverse : Român din Italia, câștigător la LOTO
Pagina a fost generata in 1.2999 secunde