Turkish Airlines preia Tarom? Primele declarații

156
1
Turkish Airlines preia Tarom?  Primele declarații - n2f2187-1438682260.jpg

Articole recomandate

Guvernul a început negocierile cu mai multe companii, printre care Turkish Airlines, pentru vânzarea unui pachet de acțiuni la Tarom, iar statul va păstra 51% din titluri dacă investitorul va fi din afara UE sau va ceda majoritatea dacă proprietarul va fi o companie europeană, a declarat, în luna iunie, premierul Ponta.


Ce a declarat CEO-ul Turkish Airlines


"Nu pot să spun în mod oficial că suntem interesați de Tarom", a răspuns CEO-ul Turkish Airlines, Temel Kotil, la întrebarea legată de concretizarea zvonurilor despre o posibilă achiziție a companiei românești de către Turkish Airlines.

Ce sun oficialii români


Întrebat de jurnaliști dacă este o "afacere închisă" deja cu Turkish Airlines, prim-ministrul a arătat că negocierile pentru privatizarea Tarom au început, dar că încă nu este încheiată nicio înțelegere.

"Mi-aș fi dorit să fie o afacere închisă, din nefericire nu este așa. Tarom e o companie bună, cu perspectivă regională bună, dar trebuie restructurată, să revină pe profit, iar noi suntem deciși să atragem un investitor strategic. Există negocieri, dar încă nu e nimic oficial, desigur, cu mai multe companii. Suntem deschiși la orice investitor serios care ar putea ajuta Tarom să se modernizeze", a spus Ponta.



Comentează știrea

const
4 august 2015
oferta

Exceptional! Aici castigati din prima luna bani! 100-285 de euro lunar! Aceasta oferta este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0047 secunde