Ucraina se apropie de RĂZBOI CIVIL. Confruntările au loc la 160 km de frontiera României

249
1
Ucraina se apropie de RĂZBOI CIVIL. Confruntările au loc la 160 km de frontiera României - 24ucraina2453b14a596-1399200407.jpg

Articole recomandate

Ucraina se apropie de "război civil", iar confruntările au ajuns la 160 de kilometri de frontierele României și ale Uniunii Europene, comentează agenția americană Bloomberg, prezentând incidentele armate de la Donețk și Odesa, soldate cu zeci de morți.


"Violențele au escaladat în estul Ucrainei și s-au extins spre sudul țării, în contextul în care forțele guvernamentale continuă ofensiva de eliminare a rebelilor", notează agenția de știri Bloomberg.


"Confruntări armate au loc în estul și sudul țării, de la Donețk la Odessa, la circa 160 de kilometri distanță de frontierele sud-estice ale Uniunii Europene și de România. Există indicii că zonele industriale și regiunile de coastă scapă de sub controlul Guvernului de la Kiev", adaugă agenția de presă americană, subliniind că provinciile estice sunt "practic în stare de război", după cum a afirmat șeful Agenției ucrainene de combatere a terorismului.


"Nu suntem departe de război civil", constată analistul economic Timothy Ash. "Există puține indicii că situația s-ar detensiona și nu prea pare că sunt eforturi de culise pentru găsirea unei soluții", a subliniat expertul.


Operațiunile "antiteroriste" din regiunea Donețk s-au soldat cu cinci morți și 12 răniți, iar orașul Slaviansk pare să nu mai fie sub controlul rebelilor. Observatorii OSCE care erau deținuți de insurgenți proruși în Slaviansk au fost eliberați sâmbătă. În schimb, violențele s-au extins spre sud, unde 42 de persoane au murit, iar 125 au fost rănite la Odesa, scrie Mediafax.


Comentează știrea

try this
7 iunie 2014
try this

e-cigarette liquid Stiri Actual : Ucraina se apropie de RĂZBOI CIVIL. Confruntările au loc la 160 km de frontiera României | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online try this http://toddandshannajackson.com/hangsen-eliquid/searching-for-the-right-blu-e-cigs-kits.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6114 secunde