Un avion cu 116 oameni la bord, printre care și un român, a dispărut de pe radare și S-A PRĂBUȘIT. Toți pasagerii au murit

75
Un avion cu 116 oameni la bord, printre care și un român, a dispărut de pe radare și S-A PRĂBUȘIT. Toți pasagerii au murit - airalgerieboeing707300volpati1-1406201402.jpg

Articole recomandate

Compania aeriană Air Algérie a anunțat că a pierdut contactul, joi, cu unul dintre avioanele sale, la 50 de minute după ce acesta a decolat din Ouagadougou, în Burkina Faso. Avionul avea la bord 110 pasageri și șase membri ai echipajului, informează compania pe site-ul său de Internet. Aeronava s-a prăbușit și toate cele 116 persoane aflate la bord au murit.

"Pot confirma că s-a prăbușit", a declarat pentru Reuters un oficial din cadrul Autorității aeronautice algeriene, preferând să păstreze anonimatul.

Un cetățean român figurează pe lista pasagerilor avionului Air Algerie dispărut joi în spațiul aerian al statului Mali, afirmă surse citate de Reuters.

Un reprezentant al Air Algerie în Burkina Faso a declarat că 50 de francezi erau înscriși pe lista pasagerilor avionului AH 5017, dispărut joi în spațiul aerian din nordul Mali, relatează Le Figaro, în ediția electronică, în timp ce postul Europe1 evocă între 50 și 80 de francezi.

Secretarul de stat francez din Ministerul Transporturilor, Frederic Cuvillier, a declarat la rândul său că numeroși cetățeni francezi se află, cel mai probabil, la bordul avionului Air Algerie.

O celulă de criză a fost formată de conducerea Aviației civile franceze, pentru verificarea informațiilor, și un număr de telefon a fost înființat de Ministerul de Externe, pentru a veni în sprijinul familiilor, scrie Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3965 secunde