Un batalion de Dj deschide cluburile de "fițe" din Mamaia

1056

Articole de la același autor

Oferta de party-uri pentru 1 mai este foarte generoasă, iar cluburile "de fițe" din Mamaia se deschid cu petreceri la care sunt invitați Dj din țară, dar și de peste hotare. Prețurile de intrare variază între 50 și 120 de lei, în funcție de VIP-ul invitat sau de ora pe la care ajungeți. Dar nu uitați de tarifele la baruri…

- "LaMania" își redeschide porțile miercuri, 30 aprilie, cu petreceri una după alta, astfel: miercuri - 30 aprilie (intrare 60 lei) – ITALOBOYZ, Pikaya (Live set), Michal Ho și Clive Henry (Peace Division); joi - 1 mai (intrare 60 lei) - Sasha și Livio & Roby; vineri - 2 mai (intrare 60 lei) - Lee Burridge și Afrilounge; sâmbătă - 3 mai (intrare 50 lei) - Gabriel Ananda (Live set), Audiofly și Livio & Roby.
- Miercuri, 30 aprilie, se deschide sezonul petrecerilor și în Club "Gossip" Mamaia, cu Monochrome (live act), Livio&Roby feat. George, Optick, urmând, joi, 1 mai - AudioJack (UK), Pagal și Faster, vineri, 2 mai - 2 Crazy Bastards - Rosario Internullo & Adrian Eftimie, Kool și Proof și sâmbătă, 3 mai - David K, Simon Baker (UK) și Negru.

Zucchero cântă în "Bamboo"
Zucchero susține un concert la Mamaia, în Club "Bamboo", pe data de 3 mai. Spectacolul face parte dintr-un turneu internațional, care a debutat în martie în Elveția și trece prin țări precum Franța, Spania, Germania, Belgia, Olanda sau Austria.
Biletele pentru concert se găsesc pe site-ul ticketpoint.ro, la prețul de 89 lei și vor putea fi, de asemenea, achiziționate în seara evenimentului din Club "Bamboo", în limita locurilor disponibile, la prețul de 120 lei.

Revelion de 1 mai, pe plajă
Un nou "Sunwaves" pentru un nou Revelion clubbin se va petrece între 1 și 4 mai, în campingul de lângă complexul "Enigma" și plaja din dreptul acestuia, în nordul stațiunii Mamaia. Sunt party-uri într-o formulă de festival ce se va desfășura continuu pe durata a trei zile și trei nopți. Prețurile variază în funcție de invitați, între 30 și 70 de lei. Iar printre cei care vor mixa pe plajă se numără Marc Houle, Ali Nasser, Atena, herodot, Sebo, Kozo, Rhadoo, Argenis ș.a.

Petrecerea motocicliștilor, la Eforie
Iar cu ocazia împlinirii a 5 ani de existență și activitate, clubul Seawolves Bikers din Constanța anunță organizarea unui bikers’ party, în Eforie Nord, la camping Meduza, în perioada 2 - 4 mai. Potrivit clubului, evenimentul își propune a sărbători, în spirit motociclistic, deschiderea sezonului moto 2008, cu mici, bere, concerte rock, concursuri cu premii serioase și tot ce ține de distracția specifică unei întruniri moto. Sunt invitate trupe de hard&heavy metal, death metal, blues.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8034 secunde