Un cunoscut bancher, găsit mort împreună cu soția și fiica sa

471
Un cunoscut bancher, găsit mort împreună cu soția și fiica sa - boj621x414-1396792709.jpg

Articole recomandate

Bancherul olandez Jap Peter Schmittmann, fost șef al operațiunilor ABN Amro Olanda, a fost găsit mort împreună cu soția și fiica sa la locuința din localitatea Laren, poliția stabilind, preliminar, că a fost vorba de o neînțelegere în familie, potrivit Reuters.


Fostul bancher de top a fost criticat pentru că a primit o compensație financiară mare, de 8 milioane euro, după colapsul și naționalizarea băncii pe care o conducea. Schmittmann (57 de ani) a fost șeful operațiunilor olandeze ale ABN Amro în perioada 2003-2007.


Poliția a anunțat că a sosit la locuința bancherului din Laren după ce un prieten al bancherului a alertat serviciile de urgență. Schmittmann a fost găsit mort alături de soția sa, în vârstă de 57 de ani, și fiica sa, de 22 de ani.Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că nu există vreun indiciu că afacerile lui Schmittmann ar fi jucat vreun rol în tragedie.Potrivit ziarului olandez Algemeen Dagblad, cei trei ar fi fost găsiți de fiica cea mare a lui Schmittmann, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3087 secunde