DOLIU în baschet / A murit un fost mare jucător al Farului

1122
3

Articole de la același autor

Fostul jucător al Farului Constanța, Costel Moscalu, component al naționalei României și mai apoi antrenor al echipei Politehnica Iași, a încetat din viață, ieri. 

Federația Română de Baschet a anunțat decesul lui Moscalu, la 47 de ani, după 20 de ani de luptă cu diabetul.

"După o luptă îndelungată și nedreaptă cu diabetul, boală care i-a fost depistată încă de la vârsta de 27 de ani și care l-a forțat să-și modifice întreaga viață, inima lui Costel Moscalu s-a încăpățânat să mai bată și a făcut, astfel, ca sportul românesc să mai piardă o stea din constelația performerilor. Peste numai câteva zile ar fi împlinit 48 de ani", se arată în mesajul FR Baschet.

Moscalu a jucat, ieri, baschet cu niște prieteni, iar în momentul în care a ajuns acasă i s-a făcut rău, transmite Mediafax. Prietena antrenorului a chemat un echipaj SMURD, medicii declarând decesul după ce au încercat să-l resusciteze timp de jumătate de oră.

Costel Moscalu ar fi împlinit 48 de ani în 15 aprilie.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! 



Comentează știrea

Aragorn
31 martie 2014
Dumnezeu sa-l odihneasca !

Un mare jucator, care a facut meciuri memorabile pentru Farul ( a iesit chiar cosgeterul campionatului in acea perioada), si-mi amintesc cu placere cum numele sau era cintat de galeria care pe-atunci venea sa-si incurajeze echipa. Pacat, mare pacat ca un sportiv deosebit a plecat asa de devreme dintre noi...sincere condoleante familiei.

L
31 martie 2014
echipa

In afara de Moscalu si Toiyn, care mai erau jucatorii din echipa aia superba a Farului? Mai era conducatorul de joc, parca Moldoveanu il chema? Cine stie componenta va rog sa o postati aici. Eram mic atunci, insa pe Moscalu si Toiyn i-am tinut minte.Pacat de acea echipa a Farului, pacat de Costel :(

Aragorn
1 aprilie 2014
@ L

FARUL 1993-1994 : Antr. Martisor HONDRILA si Marcel CIMPEANU - Ibraim AINUR, Dan GHEORGHIU, Ionut MOCANU, Anatolie LUPU, Cristian GHINEA, Costel MOSCALU, Dan BOJESCU, Viorel MOCANU, Constantin MOLDOVEANU, Marian COROAMA, Petre MAGUREANU, Toyin ORISHADARE, Stafford OSOMONIKA. In acest sezon Cstel MOSCALU a fost cosgeterul campionatului cu 834 puncte marcate. FARUL 1994-1995 : Antr. Martisor HONDRILA si Marcel CIMPEANU - Iura GORSKOV, Minel MATASARU, Nicolae CAPRARESCU, Toyin ORISHADARE, Marian COROAMA, Petre MAGUREANU, Costel MOSCALU, Dan FLOREA, Constantin MOLDOVENU, Ibraim AINUR, Stafford OSOMONIKA, Cristian GHINEA, Marius IONESCU, Florin RUGINA, Paul NICOLAE, Viorel MOCANU.

Articole pe aceeași temă

Joi, 27 Martie 2014
Stire din Sport : DOLIU în FOTBAL
Vineri, 21 Martie 2014
Stire din Actual : Accident rutier grav! Doi morți
Pagina a fost generata in 0.4891 secunde