Un cuplu pakistanez, suspectat că și-a ucis fiica cu acid. Motivul: Fata "a îndrăznit" să se uite după un băiat

153
Un cuplu pakistanez, suspectat că și-a ucis fiica cu acid. Motivul: Fata
O femeie și un bărbat din Pakistan au fost arestați, săptămâna trecută, fiind suspectați că și-au ucis fiica de 15 ani turnând acid pe ea. Motivul acestora: fata s-a uitat după un băiat, iar părinții ei s-au temut că ea va dezonora familia.

Mama sa spunea că era scris în destinul fetei să moară în acest mod, scrie BBC News.

Cei doi au fost arestați în regiunea Kashmir, administrată de Pakistan.

Poliția a declarat că autoritățile au fost alertate de către fiica cea mare a celor doi. Fata ucisă a fost găsită cu arsuri pe 60% din suprafața corpului.

Tatăl acestuia a povestit cum fata, Anusha, a întors de două ori capul, uitându-se după un băiat care mergea pe motocicletă. "I-am mai spus să nu facă asta pentru că e greșit. Lumea ne vorbește de rău pentru că și fata noastră mai mare face la fel", a explicat Muhammad Zafar.

Mama fetei, Zaheen, a explicat că fata i-a spus că nu s-a uitat intenționat după acel băiat, însă până să promită că nu o va mai face, femeia aruncase deja acid pe ea.

Potrivit Comisiei pentru Drepturile Omului din Pakistan, 943 de femei au fost ucise, în Pakistan, în numele "onorii", în 2011. Cifra a crescut cu 100 de persoane față de anul precedent.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0719 secunde