Un nou scandal între Nicu Covaci și membri din formula de aur PHOENIX

429
Un nou scandal între Nicu Covaci și membri din formula de aur PHOENIX - nicu-1659456148.jpg

Articole de la același autor

Este din nou scandal între Nicolae Covaci și membri din formula de aur Phoenix, Mircea Baniciu și Josef Kappl. Totul a pornit de la faptul că înaintea concertului pe care legendara trupă îl susține marți seară, la Timișoara, Covaci a anunțat că din echipa anilor '70 doar Ovidiu Lipan Țăndărică va urca pe scenă. Liderul Phoenix a mai afirmat că ceilalți 2 artiști ar fi refuzat, din motive persoanele. În replică, basistul Josef Kappl susține că lucrurile n-ar stat așa cum a afirmat Covaci și că el n-a acceptat invitația pentru că a pus o serie de condiții, dar n-a primit niciun răspuns, potrivit Realitatea.net


Pentru concertul pe care formația Phoenix îl va susține marți seară, în Parcul Rozelor din Timișoara, în cadrul manifestărilor dedicate zilei orașului, a existat speranța că pe scenă vor fi prezenți și formula de aur a trupei, adică Josef Kappl și Mircea Baniciu.

Cu doar câteva zile înainte, organizatorii au anunțat că doar Ovidiu Lipan Țăndărică va cânta alături de Phoenix, iar Nicolae Covaci a reprins polemicile cu foștii săi colegi, afirmând că Mircea Baniciu și Josef Kappl au refuzat invitația din motive personale.


„Kappl și Baniciu au fost în Phoenix. Și, de data asta, pentru că sunt 60 de ani de Phoenix, mi-am călcat pe inimă și i-am invitat pe toți, pentru că lumea trebuie să vadă un lucru frumos, o prietenie între toți care am pus sufletul la formația asta. Toți. Dar interesele personale sunt mai importante astăzi, că trăim în capitalism.Și atunci e mai important să-ți faci treaba ta”, a afirmat Covaci.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4542 secunde