Un pilot american suspectat de crimă a încercat să fure un avion, după care s-a sinucis

290
Un pilot american suspectat de uciderea fostei sale prietene a încercat să fure un avion, cu care a lovit un terminal de pe un aeroport din Utah (vest), după care s-a sinucis, a anunțat presa locală.

Brian Joseph Hedgelin, pilot al companiei SkyWest, în vârstă de 40 de ani, era dat în urmărire pentru a fi interogat în legătură cu moartea fostei sale prietene, în Colorado, în momentul în care a reușit să urce la bordul unui avion de pe aeroportul municipal din Saint George, în Utah.

A avariat avionul, care era gol și nu se afla în serviciu, vehicule aparținând aeroportului și terminalul, potrivit postului de televiziune ABC4.

"În timp ce aeroportul era închis pe timpul nopții, un avion al companiei SkyWest care nu se afla în serviciu a fost implicat într-un accident la sol", a declarat un purtător de cuvânt al companiei. Ulterior, Joseph Hedgelin s-a sinucis, potrivit postului ABC4.

Poliția din Colorado Springs a anunțat, la rândul său, că l-a dat în urmărire, în urma găsirii sâmbătă a cadavrului Christinei Cornejo, fosta prietenă a lui Joseph Hedgelin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5363 secunde