Un român din Spania a obținut permisul de conducere, deși ambele brațe i-au fost amputate la 11 ani

206
Un român din Spania a obținut permisul de conducere, deși ambele brațe i-au fost amputate la 11 ani - permis-1653314021.jpg

Articole de la același autor

Un român de 33 de ani care locuiește în Spania și-a îndeplinit visul de a obține permisul de conducere, deși are ambele brațe amputate, potrivit Antena3.ro


Dani și-a pierdut brațele la 11 ani, după ce s-a electrocutat în timp ce lucra pentru un bărbat, într-un sat din România. Acesta a refuzat să-l ducă la spital și l-a abandonat într-un șanț. Când l-au găsit niște trecători, cangrena îi deteriorase brațele, astfel că singura soluție rămasă a fost amputarea lor.

Pe lângă această tragedie care i-a marcat viața, Dani nu știe nimic despre părinții lui și nu a putut să urmeze nici școala.

În schimb, a învățat să conducă tractoare în timp ce lucra cu prietenii săi. Cu unul dintre ei a plecat la Madrid, când a împlinit 18 ani.


Românul a intrat în posesia permisului de conducere la Școala de Șoferi Irrintzi din localitatea spaniolă Basauri pe 20 mai, după un examen de puțin peste jumătate de oră. Irrintzi este singura școală de șoferi autorizată în comunitate pentru a instrui persoanele cu dizabilități fizice severe, potrivit jurnaliștilor de la deia, care au realizat un reportaj despre povestea românului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3701 secunde