Unde să păstrezi banii în casă pentru ca aceștia să se "înmulțească"

894
Unde să păstrezi banii în casă pentru ca aceștia să se

Articole de la același autor

Chiar și banii dintr-un salariu consistent se "evaporă". Există însă unele trucuri la care poți apela pentru "înmulțirea" banilor, pentru că cei care se ocupă cu feng-shui-ul au observat că zonele pline de energie negativă din casă împiedică prosperitatea.


Potrivit teoriei feng-shui, locuința noastră este împărțită în anumite zone. Unele dintre ele atrag dragostea, altele – confortul și norocul, iar celelalte – banii.

Zona de sud – est răspunde pentru starea financiară. Este bine să pui acolo pușculița cu bani și să ai grijă să o alimentezi constant. Aici trebuie să păstrezi o parte din bani pe care i-ai obținut datorită succeselor profesionale.

Aranjarea corectă al acestui sector este legată de flori – această zonă trebuie să conțină nuanțe de verde, violet, purpuriu și auriu. De asemenea, este necesar să pui plante vii (de exemplu, un copac de bani) și bucăți de mobilier din lemn. Elementul Apei va crește acțiunea zonei de bogăție. Plasează un recipient cu apă, un mic acvariu sau o fântână decorativă în acest sector. Poți folosi imagini cu cascade, râuri, mări și oceane.


Pot fi folosite și talismane pentru bani: peștișorul de aur, broasca de bani, monedele strânse pe un fir roșu sau alte obiecte care pot atrage prosperitatea materială. De exemplu, poți crea o vază specială pentru bogăție, care în învățăturile feng shui este considerată cel mai puternic talisman monetar.Citește mai departe


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0225 secunde