Unui copil i s-a refuzat operația pe inimă din cauza părinților nevaccinaţi

227
Unui copil i s-a refuzat operația pe inimă din cauza părinților nevaccinaţi - refuz-1643730917.jpg

Articole de la același autor

Unui copil bolnav, provenind dintr-o familie de ruşi, i s-a refuzat operația pe inimă din cauză că părinţii lui nu erau vaccinaţi. Copilul a fost transportat cu avionul în altă ţară după ce spitalul în care era a refuzat operaţia.


Un băiețel de trei ani din Cipru a fost transportat cu avionul în Grecia pentru o intervenție chirurgicală de urgență, după ce medicii din Germania au refuzat să-l opereze, deoarece părinții lui nu erau vaccinați împotriva COVID-19.

Potrivit Antena3.ro băiatul, care nu a fost numit, a fost internat cu o boală cardiacă gravă. Întrucât spitalele cipriote nu au putut efectua procedura necesară, ministerul sănătății a aranjat ca băiatul să fie dus cu o ambulanță aeriană în Germania joia trecută.

Cu toate acestea, cu o zi înainte, spitalul din Frankfurt a annunțat că intervenția nu se va efectua, deoarece părinții copilului nu erau vaccinați împotriva COVID-19.


Cipru a sugerat că copilul ar putea fi însoțit de un tutore legal în locul părinților săi, dar această sugestie a fost respinsă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4463 secunde