Unul dintre fiii lui Gaddafi a fost ucis într-un raid al NATO

482
Unul dintre fiii lui Gaddafi a fost ucis într-un raid al NATO - 2059c7007779cfceba163f1158a5ab17.jpg
Unul dintre fiii colonelului Gaddafi a fost ucis noaptea trecută în timpul unui raid aerian al NATO, relatează Al-Jazeera. Guvernul libian susține că Muammar Gaddafi și soția sa se aflau în aceeași locuință și că nu au fost răniți.
Trei rachete au lovit vila aflată într-un cartier rezidențial al capitalei Tripoli. Saif al-Arab, cel mai tânăr dintre fiii lui Muammar Gaddafi și trei dintre nepoții colonelului au fost uciși. Potrivit jurnaliștilor BBC, una dintre rachete nu a explodat și se află printre ruinele locuinței.
Saif al-Arab, în vârstă de 29 de ani, a fost cel mai puțin cunoscut dintre copiii lui Muammar Gaddafi. Acesta nu s-a aflat în atenția presei precum fratele său mai mare, Saif al-Islam. Autoritățile libiene susțin că Saif al-Arab nu a deținut nicio poziție în organizațiile militare ale țării și și-a petrecut mare parte din timp în Germania, la studii.
NATO nu a făcut niciun comen-tariu legat de aceste informații, dar neagă faptul că Gaddafi sau familia sa ar fi ținte ale bom-bardamentelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9369 secunde