Video UPDATE. ACCIDENT FEROVIAR în sudul Italiei. 20 de persoane au murit. Numeroși pasageri, blocați în vagoane

118
UPDATE. ACCIDENT FEROVIAR în sudul Italiei. 20 de persoane au murit. Numeroși pasageri, blocați în vagoane - italia-1468336088.jpg

Articole recomandate

UPDATE: Bilanțul victimelor coliziunii a două trenuri de pasageri în sudul Italiei a crescut la 20 de morți, a declarat marți presei un oficial regional, adăugând că zeci de persoane se află în spital, unele cu răni grave, relatează Reuters citată de Agerpres.

Potrivit poliției, accidentul s-a produs pe un segment de cale ferată dintre localitățile Corato și Andria, în apropiere de orașul Bari, pe coasta Mării Adriatice.

UPDATE: Ministerul Afacerilor Externe verifică dacă printre victimele accidentului feroviar care a avut loc, marți, în Italia, sunt cetățeni români.

UPDATE : Numeroși pasageri se află, încă, în vagoane, potrivit News.ro.

"Cred că sunt mulți morți", a declarat comandantul Jandarmilor, Andria Riccardo Zingaro, citat de Il Messaggero.

UPDATE: Numărul morților ar fi ajuns la 12, potrivit Digi24.

Cel puțin zece oameni au murit și alte câteva zeci, într-un accident de tren care a avut loc, marți, în sudul Italiei, informează agențiile Reuters și AFP, citate de Agerpres.

Potrivit poliției, accidentul s-a produs pe un segment de cale ferată dintre orașele Corato și Andria.

Conform imaginilor filmate din aer, cele două trenuri formate din câte patru vagoane fiecare s-au lovit frontal și în ambele părți au fost împrăștiate fragmente.

Un martor a povestit pentru Il Mattino că unele vagoane sunt complet distruse, iar echipele de salvare scot oameni de sub rămășițe.

Această linie unică de cale ferată, care trece pe la nord-vest de Bari, este folosită zilnic de peste 200 de trenuri. În prezent au loc lucrări pentru construcția unei noi linii pentru a reduce tocmai probabilitatea ciocnirii trenurilor.A

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2653 secunde