Prăbușirea avionului EgyptAir în Mediterană va rămâne un mister. Cutiile negre nu au înregistrat ultimele minute de zbor

189
1
Prăbușirea avionului EgyptAir în Mediterană va rămâne un mister. Cutiile negre nu au înregistrat ultimele minute de zbor - egipt-1468339822.jpg

Articole recomandate

Cele două cutii negre ale avionului EgyptAir prăbușit în Marea Mediterană pe 19 mai nu au înregistrat ultimele minute de zbor, au declarat surse apropiate anchetei, citate de La Repubblica.



"Este o veste foarte proastă, riscăm să nu aflăm niciodată adevărul", a explicat sursa citată sub acoperirea anonimatului.

Potrivit unei prime ipoteze, incendiul izbucnit la bordul aeronavei ar fi avariat circuitele de alimentare ale celor două cutii negre, scrie News.ro.

Aceasta este prima dată în istorica tragediilor aviatice când aceste dispozitive, care sunt proiectate și construite să reziste oricărui impact, nu conțin date complete.

Pe Cockpit Voice Recorder, cutia neagră care înregistrează conversațiile din cabina piloților, anchetatorii au găsit un fragment de conversație ce lasă să se înțeleagă că echipajul și-a dat seama că a izbucnit un incendiu la bord. Apoi, însă, nu se mai aude nimic.

Zborul MS 804, care efectua o cursă de linie Paris-Cairo, a dispărut de pe radarele controlorilor eleni în dimineața zilei de 19 mai. 66 de persoane și-au pierdut viața în tragedia aviatică.

Echipele de salvare au recuperat cutiile negre după trei săptămâni de căutări intense. Acestea au fost ridicate de la o adâncime de 3.000 de metri.

Apoi, unitățile de memorie au fost trimise experților francezi pentru a fi reparate.

Comitetul Egiptean de Investigații a precizat că partea din față a aeronavei prezintă semne de avariere ca urmare a unor temperaturi extrem de înalte.

Piloții EgyptAir nu au trimis niciun mesaj de ajutor înainte de prăbușire, iar cauzele rămân necunoscute.



Comentează știrea

costica
12 iulie 2016
opinie

Lucru la domiciliu part-time! Un sistem verificat pentru a castiga bani! Este bine să dai maxima atentie acestei oportunitati! In timp ce altii inca mai cauta oferte care sa le aduca bani, tu poti chiar acum sa iei startul si sa incepi sa castigi bani seriosi! Metoda este deja verificata si functioneaza perfect. Pentru mai multe informatii, cauta-ma urgent la adresa mea de email: pacurarucostica1963@gmail com

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3626 secunde