UPDATE - Război civil în Ucraina! Armata a "curățat complet" o parte din estul Ucrainei de insurgenți proruși

185
UPDATE - Război civil în Ucraina! Armata a

Articole recomandate

UPDATE - Armata a "curățat complet" o parte din estul Ucrainei de insurgenți proruși


Militarii ucraineni au "curățat complet" o parte din estul țării de insurgenți proruși, a anunțat ministrul Apărării de la Kiev, Mihailo Koval.


"Forțele noastre armate au curățat complet sudul de separatiști și o parte din est, în regiunea Donețk și nordul regiunii Lugansk", a declarat ministrul în cadrul unei conferințe de presă. Peste 20 de militari ucraineni au murit în lupte de la lansarea operațiunii din estul țării, la 13 aprilie, a adăugat el.


Rebelii proruși din estul Ucrainei au doborât un elicopter militar în apropiere de orașul Slaviansk, în estul Ucrainei. Președintele interimar Oleksandr Turcinov a anunțat că separatiștii au ucis 14 militari, inclusiv un general.


"Am fost informat că teroriștii au doborât, în apropiere de Slaviansk, un elicopter care transporta militari (...) cu ajutorul unui lansator portabil de rachete (de tip) sol-aer rusesc", a declarat Turcinov în Parlament.


"Paisprezece militari sunt morți, inclusiv generalul (Volodimir) Kulcișki", a adăugat el.


"Sunt convins că forțele noastre armate (...) vor duce la bun sfârșit curățarea teroriștilor și că acești criminali pe care-i finanțează Rusia vor fi eliminați sau vor ajunge în boxa acuzaților", a continuat Turcinov, scrie Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9559 secunde