Vaccinări anti-COVID pe muzică de club

208
Vaccinări anti-COVID pe muzică de club - covidvaccin-1635678546.jpg

Articole de la același autor

Peste 130 de persoane, majoritatea tineri, s-au vaccinat anti - COVID-19 în cadrul unei acţiuni nocturne inedite, denumite generic "Clubul vaccinaţilor", organizată la acest sfârşit de săptămână în Alba Iulia şi unde atmosfera a fost asigurată, pe muzică house, de un MC local.

Directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba, Alexandru Sinea, a declarat, duminică, că la maratonul vaccinării organizat la centrul amenajat la Sala de Sport a Liceului "Alexandru Domşa" din Alba Iulia, vineri şi sâmbătă, în intervalul orar 20.00 - 3.00 s-au prezentat 134 de persoane, marea majoritate tineri.

Potrivit lui Alexandru Sinea, în prima seară s-au vaccinat 70 de persoane, iar sâmbătă 64 de persoane. Alte 263 de persoane s-au vaccinat vineri şi sâmbătă în timpul zilei la centrul menţionat.

Potrivit Agerpres, Monotonia timpului de aşteptare de după vaccinare a fost alungată de organizatori prin crearea unei atmosfere de distracţie. Astfel, MC Kotto a întreţinut atmosfera cu muzică de club şi jocuri de lumini.

Şi în municipiul Sebeş a fost organizat, vineri şi sâmbătă, un maraton de vaccinare de către Primărie, în colaborare cu DSP Alba şi cu Direcţia Generală de Asistenţă Sebeş. Aici s-au vaccinat în cele două zile 148 de persoane, a precizat Alexandru Sinea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7372 secunde