Proiect demarat cu succes. Oina şi cricketul, promovate „la pachet”!

410
Proiect demarat cu succes. Oina şi cricketul, promovate „la pachet”! - 24738514051115253388645954945714-1635678571.jpg

Articole de la același autor

Un proiect extrem de interesant a început să se deruleze, zilele trecute, între Federaţia Română de Oină şi Federaţia Română de Cricket, scopul acestui proiect fiind acela de a se promova împreună cele două sporturi înrudite.

O primă etapă a constat în practicarea de către sportivele de la oină a cricketului. La activitate, au participat jucătoare legitimate la CSM Progresul Băileşti şi CSM Râmnicu Sărat. Dovedind calităţi de adaptabilitate foarte bune, acestea au fost cooptate în lotul naţional de cricket, urmând să fie stabilite ulterior detaliile concrete de colaborare.

Cea de-a doua etapă a proiectului va consta în practicarea oinei de către sportivii de la cricket, etapă care va avea loc însă anul viitor.

„Felicitări tuturor pentru această primă activitate şi mult succes în viitor!”, a transmis preşedintele Federaţiei Române de Oină, constănţeanul Nicolae Dobre.

Reamintim că preşedintele Nicolae Dobre a fost ales, în cadrul Adunării Generale de la Svetvincenat (Croaţia), în funcţia de vicepreşedinte pentru relaţii internaţionale al Asociaţiei Europene a Jocurilor şi Sporturilor Tradiţionale.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Oină

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.579 secunde