Nicolae Dobre, ales vicepreşedinte al Asociaţiei Europene a Jocurilor şi Sporturilor Tradiţionale

158
Nicolae Dobre, ales vicepreşedinte al Asociaţiei Europene a Jocurilor şi Sporturilor Tradiţionale - 21251080147554282044743122226669-1635512114.jpg

Articole de la același autor

În Croaţia, la Svetvincenat, a avut loc Adunarea Generală de Alegeri a Asociaţiei Europene a Jocurilor şi Sporturilor Tradiţionale, iar cu această ocazie, a fost ales Consiliul de Administraţie pentru următorii patru ani.

Preşedintele Federaţiei Române de Oină, constănţeanul Nicolae Dobre, a fost ales în funcţia de vicepreşedinte pentru relaţii internaţionale, proiect în care va colabora cu francezul Guy Jaoen, preşedintele-fondator al acestei structuri.

La această activitate, din motive obiective, preşedintele federaţiei nu a participat, oina fiind reprezentată de Alina Dobrescu, membră a comisiei de relaţii internaţionale.

„Îi mulţumim mult Alinei Dobrescu pentru efortul făcut de a fi prezentă la această adunare generală. Preşedinte al asociaţiei europene a fost ales Pere Lavega, din Spania.

Mulţumim mult tuturor pentru votul acordat şi dorim mult succes noului Consiliul de administraţie. De asemenea, îl felicităm pe Milivoj Pacenti, pentru foarte buna organizare a adunării generale”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Oină.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Oină

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4806 secunde