Vămile Sculeni și Leușeni, închise temporar, după descinderea procurorilor anticorupție

262
Vămile Sculeni și Leușeni, închise temporar,  după descinderea procurorilor anticorupție - vamile-1478005536.jpg

Articole recomandate

Punctele de trecere a graniței dintre Republica Moldova și România la Sculeni și Leușeni au fost închise temporar, ieri dimineață, după descinderi ale ofițerilor Centrului Național Anticorupție (CNA) și procurorilor anticorupție moldoveni, relatează Radio Chișinău.

Punctul vamal Sculeni a fost blocat între orele 6.00 și 8.00, a declarat ofițerul de presă al CNA, Angela Cibotaru-Starinschi. În același interval de timp, a fost închisă și vama de la Leușeni. Percheziții au avut loc și la locuințele unora dintre vameși.

Ambele puncte vamale de la frontiera moldo-română și-au reluat ulterior activitatea, după cum a confirmat ofițerul de presă al CNA, indicând că alte detalii cu privire la descinderile ofițerilor Centrului Național Anticorupție și procurorilor la cele două posturi vamale vor fi făcute publice în perioada următoare.

Cozi nu prea mari de mașini se formaseră, ieri dimineață, la cele două puncte de trecere a frontierei, informează Agerpres.

În urma perchezițiilor efectuate, șapte persoane - cinci vameși și doi agenți economici - au fost reținute. Vameșii reținuți sunt suspectați de corupere pasivă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2642 secunde