Video VIDEO. Blestemul Malaysia Airlines se repetă! Un avion Boeing 777 cu 295 de pasageri s-a prăbușit în Ucraina - UPDATE

450
VIDEO. Blestemul Malaysia Airlines se repetă! Un avion Boeing 777 cu 295 de pasageri s-a prăbușit în Ucraina - UPDATE - malaysiaverificaunposibilacttero-1405610391.jpg
UPDATE - 'Avionul zbura la înălțimea de 10.000 de metri. Au murit 280 de pasageri și 15 membri ai echipajului', a precizat Gherașenko, citat de Ria Novosti și Interfax.


Un avion cu 295 de pasageri la bord s-a prăbușit în Ucraina, aproape de granița cu Rusia, anunță Interfax, care citează surse din industria aviației, potrivit Reuters.

Avionul, aparținând Malaysia Airlines, zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur.

Prăbușirea s-a produs într-o zonă afectată de conflictul militar dintre armata ucraineană și separatiștii proruși. Kievul a acuzat Rusia că i-a doborât un avion de vânătoare Su-25, acuzație respinsă de Moscova.

Reamintim! În martie, un alt avion Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines a deviat de la traiectorie și s-a prăbușit, cel mai probabil, în sudul Oceanului Indian. Epava avionului nu a fost nici acum recuperată, iar cauzele prăbușirii au rămas un mister. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2414 secunde