Ministrul polonez de Externe depune plângere după ce reședința sa a fost filmată de o dronă

50
Ministrul polonez de Externe depune plângere după ce reședința sa a fost filmată de o dronă - radoslawsikorskifakt-1405520955.jpg

Articole recomandate

Ministrul polonez de Externe, Radoslaw Sikorski, a acuzat tabloidul Fakt de încălcarea vieții sale private, după ce acesta a dat publicității o înregistrare video de două minute, realizată cu ajutorul unui avion fără pilot, care prezintă locuința sa din centrul Poloniei, relatează Radio Polonia.

Înregistrarea video prezintă reședința lui Sikorski din Chobielin, în apropiere de orașul Bydgoszcz, inclusiv grădina și terenul de tenis al ministrului.

Sikorski a declarat presei luni că a înaintat procurorilor o plângere pe tema acestui incident. "Sper că procurorii, sau tribunalele dacă va fi nevoie, vor stabili o limită în această privință", a afirmat el. "Aceasta este o nouă tehnologie cu care nu ne-am confruntat până în prezent", a adăugat ministrul.

"Cred că este o problemă juridică interesantă privind stabilirea limitelor vieții private, de exemplu cât de aproape de baia unei persoane pot zbura aceste drone dotate cu camere de filmat", a apreciat Sikorski, scrie Mediafax.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6435 secunde