VIDEO / Un bărbat din Hawaii a filmat cum vulcanul Kilauea erupe în spatele locuinței sale

217
VIDEO / Un bărbat din Hawaii a filmat cum vulcanul Kilauea erupe în spatele locuinței sale - h54313201-1525934766.jpg
Un locuitor al statului Hawaii a reușit să surprindă momente incredibile, atunci când s-a întors la locuința sa, pe care a evacuat-o din cauza erupției vulcanului Kilauea. Acesta a avut parte de un șoc, atunci când a văzut că vulcanul erupe chiar în spatele locuinței sale.


Keith Brock și-a evacuat locuința din Big Island, o insulă a arhipelagului Hawaii, din cauza lavei care se apropia periculos de mult de casa sa. El a revenit ulterior pentru a-și lua câteva bunuri, însă a avut parte de o surpriză: în curtea din spatele casei sale era o adevărată erupție.


Bărbatul, care a stat la aproximativ 27 de metri distanță, a filmat totul și a postat înregistrarea pe pagina sa de Facebook, filmarea devenind virală.


Vulcanul Kilauea, unul dintre cei mai activi, a continuat să erupă, ceea ce a determinat autoritățile să evacueze de urgență un al doilea cartier.

Din fericire, niciun deces și nicio vătămare corporală gravă nu au fost înregistrate de la momentul în care Kilauea – care are o activitate constantă de 35 de ani – a început să erupă din nou joia trecută, expulzând în aer prin fisuri gaze toxice și jeturi de lavă cu înălțimi de până la 90 de metri.


Pagina a fost generata in 0.2074 secunde