Concurs Violatorul "Bleaga"

414

Articole de la același autor

Noaptea de 24 spre 25 februarie a fost una cu ghinion pentru un bărbat de 28 de ani din localitatea Mihai Viteazu, sat Sinoe. Deși își făcuse planuri serioase de îmbogățire, Constantin Guzgă a avut parte numai de necazuri. De la prima oprire, tânărul s-a lovit de o nereușită. Drujba pe care pusese ochii cu ceva vreme în urmă, nu se mai afla la locul de unde urma să o fure. Așa că, supărat nevoie mare, individul s-a gândit că nu ar fi rău să plece măcar cu poftele sexuale satisfăcute. El a trecut imediat la fapte și a încercat s-o violeze pe proprietara imobilului, Elena Macovei, de 60 de ani, din Mihai Viteazu. Nici de data asta norocul nu i-a surâs, pentru că Guzgă nu a mai avut erecție, așa că a abandonat ideea și a părăsit casa femeii. Nu s-a lăsat însă bătut de soartă și, în aceeași noapte, el a mers și la domiciliul Niculinei Mihai, de 79 de ani.
Acolo, a distrus ușa de acces și a intrat în casă. Inspirat se pare din filmele americane, Guzgă a rupt mâneca unui pulover găsit, și-a pus-o pe față pentru a se masca și i-a cerut proprietarei să-i dea banii pe care îi are.
La plecare totuși, Guzgă s-a gândit să mai încerce odată să-și satisfacă dorințele sexuale. Din fericire pentru victimă, bărbatul s-a lovit de aceeași problemă pe care a avut-o și la prima încercare, așa că a luat banii și a plecat. Următoare oprire a fost la Constantin Costache, de unde Guzgă a încercat să fure un radiocasetofon. Pentru că nu a reușit, tânărul a luat o oglindă retrovizoare și o bicicletă din curte și le-a ascuns într-un grajd. Pe parcursul cercetărilor, Guzgă le-a declarat anchetatorilor că era beat și nu a realizat ce face. El va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6109 secunde