Vladimir Putin asigură Coreea de Nord de sprijinul său „de neclintit”

309
Vladimir Putin asigură Coreea de Nord de sprijinul său „de neclintit” - 1-1718695320.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele rus Vladimir Putin a asigurat Coreea de Nord de sprijinul „de neclintit” al ţării sale în faţa unui „inamic viclean, periculos şi agresiv”, cu câteva ore înainte de sosirea sa la Phenian pentru o vizită excepţională, precedată de incidente la frontiera intercoreeană, transmite agenţia AFP.

Putin efectuează, marţi şi miercuri, o vizită de stat în Coreea de Nord, la finalul căreia ar putea fi semnat un acord de parteneriat strategic între cele două ţări, a căror alianţă este percepută ca o ameninţare de către Occident.

„Rusia a sprijinit Coreea de Nord şi poporul său eroic în lupta lor pentru dreptul de a-şi alege propria cale de independenţă, identitate şi dezvoltare în confruntarea cu un inamic insidios, periculos şi agresiv, atât ieri, cât şi mâine, şi va continua să îi sprijine şi în viitor”, a scris Putin într-un articol publicat de ziarul oficial nord-coreean Rodong Sinmun. El a mai spus că Phenianul sprijină ferm ofensiva militară a Rusiei în Ucraina şi i-a mulţumit pentru aceasta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4814 secunde