Concurs WikiLeaks pierde 500.000 de euro pe săptămână

394
WikiLeaks pierde 500.000 de euro pe săptămână - f57b56757d964c28edcd8aacee7e9618.jpg

Articole recomandate

Site-ul WikiLeaks, confruntat cu dificultăți financiare, "nu va putea să supraviețuiască direcției în care se îndreaptă lucrurile", a declarat, ieri, într-un interviu pentru postul de radio Europe 1, fondatorul său, Julian Assange.
Fondatorul site-ului specializat în difuzarea de telegrame diplomatice confidențiale s-a exprimat în engleză și declarațiile sale au fost traduse în franceză.
"Banii donatorilor ajung cu greu la noi, pentru că toate conturile noastre sunt blocate. Estimez că pierdem 500.000 de euro pe săp-tămână" , a adăugat el. Dar "vom încerca să ripostăm", a mai declarat acesta.
Assange, care este consemnat la domiciliu la Londra, a declarat luni presei elvețiene că site-ul său pierde peste 480.000 de euro pe săptămână, de la în-ceperea difuzării de note diplomatice.
Australianul, care be-neficiază în prezent de un regim de libertate condiționată în Marea Britanie, este în așteptarea unui proces privind posibila sa extrădare în Suedia, unde este cercetat pentru "agre-siuni sexuale". Data procesului urmează să fie fixată în timpul unei ședințe prevăzute să aibă loc marți la Londra.
La rândul său, Washingtonul intenționează să îl dea în judecată pentru spionaj, după publicarea pe site-ul WikiLeaks a mii de note diplomatice americane.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9458 secunde