Apeluri de la cetățeni

347
Apelați la instanțele superioare
Didina Olaru, din Ovidiu: În cazul în care apreciați că o sentință judecătorească este nelegală și netemeinică, aveți posibilitatea să recurgeți la căile de atac prevăzute de lege, adică apel și recurs. Nelegalitatea și netemeinicia unei hotărâri judecătorești pot fi constatate numai de către instanțele superioare de control judiciar. Indiferent câte memorii ați face și indiferent la ce instituții le-ați depune, nimeni nu se poate amesteca în actul de justiție și nu poate interveni pentru schimbarea unei hotărâri judecătorești. Vă sugerăm să consultați și un avocat.

Măsuri
A. Manolesei, din Mangalia: Ideal ar fi ca la cumpărarea unui produs alimentar, și nu numai!, să verificați cu atenție termenul de garanție. Dacă mai păstrați bonul de cumpărare, vă sugerăm să prezentați conserva alterată la OPC.

Reveniți
L. Florea, din Constanța: Vă mulțumim pentru aprecieri. Pentru a vă putea spune când puteți solicita pensionarea, vă rugăm să reveniți cu informații concrete despre situația dumneavoastră de muncă. De asemenea, vă rugăm să menționați data și anul nașterii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 16 Iulie 2009
Stire din Cetățenești : FOTOGRAFII DE LA CITITORI
Miercuri, 15 Iulie 2009
Stire din Cetățenești : Dulceață de căpșuni
Pagina a fost generata in 1.7922 secunde