"Ar suporta domnul Mazăre așa ceva?"

1043
11
Că orașul nostru duce o lipsă acută de parcuri și zone verzi, o știe oricine. Chestiunea care îi trezește un puternic gust amar cititorului nostru Dumitru Ivaniuc este faptul că autoritățile locale par nepăsătoare față de această realitate, din moment ce și parcurile existente sunt lăsate de izbeliște. Și se referă în primul rând la parcul din apropierea Casei de Cultură a Sindicatelor, odinioară etalon al Constanței, astăzi o altă plagă pe fața urbei. În numele constănțenilor care au apartamente cu vederea spre latura de vest a parcului, dar și al celor care continuă să vină aici, dar s-au săturat de priveliștea jalnică ce li se oferă, bărbatul se tot întreabă dacă primarul orașului ar suporta, zilnic, din propria locuință, o asemenea panoramă slută și dezgustătoare: "Știu că ați mai scris în Cuget liber, dar pentru că nu s-a schimbat nimic, vă rog să reveniți. Gardul e în continuare pe poziție, iar dotările de toată jena de pe cele peste o mie de metri pătrați furați constănțenilor sunt la locul lor, nemișcate. Vine căldura, noi ne dăm de ceasul morții că n-avem pe unde să ne plimbăm copiii, iar primăria se face că nu vede. Nici măcar acum, de dragul campaniei electorale, nu se mișcă nimic. Așa ceva, vă spun sincer, n-am mai văzut nicăieri. Mizerie am văzut multă la viața mea, dar nu într-un parc de calibru".

De unde atâta dispreț?

Este o întrebare pe care și-o pun de ani de zile, de când acest parc a fost mutilat într-un asemenea hal, și Aida Vreme, Corina Mirea și S. Damian. Oamenii au obosit să tot ceară autorităților să dezafecteze cât mai grabnic zona și s-o redea cetățenilor. Nu speră într-o minune pentru schimbarea situației, însă, aidoma lui Dumitru Ivaniuc, au câteva dileme: "Oare ar suporta domnul Mazăre așa ceva? Să aibă zi de zi, așa o priveliște în fața ochilor, cum suntem noi condamnați s-o facem de ani și ani de zile? De ce se complac în mizeria asta, nu e destul că n-a mai rămas mare lucru din acest parc? Să umblăm de aiurea prin oraș, chinuiți de altă pacoste, gropile din trotuare?".

Promisiuni jenante…

Am scris, în cursul anului trecut, despre situația la care fac referire cititorii noștri. De fiecare dată, șeful Serviciului Spații Verzi din cadrul Primăriei Constanța, ing. George Coman, ne-a explicat că va face tot ce se poate, astfel încât, în câteva zile, gardul să dispară, iar zona cu pricina să fie igienizată și redată circuitului parcului. Din păcate, totul a rămas la stadiul de promisiuni jenante… 

Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
pufy
26 martie 2012
si ce?

tov. mazare are alte probleme,oare nu i s-a adus la cunostinta ca nu este bine sa construiasca cartier de tigani in tomis 3?,ce a raspuns? nu ma mai vota tu si neamul tau asa ca golan a fost derbedeu este ,poate nu mai iese dar ma indoiesc

admirator
26 martie 2012
de unde atita dispret?

din voturile voastre si indolenta cu care sanctionati abuzurile (sau greselile) primariei! Voi va meritati soarta!

pufy
26 martie 2012
da!

da,i-si merita soarta cei ce l-au votat dar daca ii intrebi acum spun ca nu l-au votat,ai dreptate

gina
26 martie 2012
si tiganii trebuia integrati

si tiganii sunt oameni si trebuia sa-i integreze undeva In orice cartier ar fi integrati romii ,ar starni controverse Parerea mea ,e ca ar trebui ca ONG -urile ce se ocupa de integrarea lor, sa faca mai mult pt educatia lor Si noua ne trebuie educatie ,sa-i acceptam ,sa le dam valoarea de om si sa incercam ,prin metode simple sa-i educam Am trait printre tigani ,sunt deosebiti (unii dintre ei )

Eu
26 martie 2012
Tiganii

Tiganii , in general , nu se pot integra ! Marea majoritate sunt ... defecti genetic ! Acest fapt se verifica in practica decand exista tigani. Oameni buni : tiganii sunt INCORIGIBILI ! ONG-urile create pentru indrumarea lor mananca banii degeaba !

Petre
26 martie 2012
zone verzi

Edilul sef al Constantei (adica Mazare) a distrus tot ce era verde atat in Constanta, cat si in Mamaia. In Constanta prin constriurea de biserici in parcuri, iar in Mamaia prin construire de hoteluri si restaurante. Ne sufocam de atatea betoane. Nu mai trebuie votat! Nu face nimic pentru oras.

Fratele lu' Mama Omida
26 martie 2012
Mazăre mârlanu'

Petre ai dreptate, dar mârlanul drogat Mazăre va pierde alegerile când BOȘORGII semi-analfabeți din Constanța nu vor mai avea voie să voteze. Până atunci........................... !

CONSTANTEAN
26 martie 2012
IESITI LA VOT

Fratilor se apropie momentul crucial,pe 10 iunie putem scapa de golanii astia nesimtiti,iesiti la vot cu mic cu mare sa le dam o lectie.Vom vota cu GIGI CHIRU, e un om serios,care stie sa faca administratie.

cici
26 martie 2012
mda

o sa aveti parcuri infrumusetate de la mazare cand s-o umple parcurile de pizdute tinerele cu cracii lungi, ori cand se va face vreun club sau discoteca unde sa isi faca aparitia imbracat strident ca un papagal exotic si insotit de matahalele lui de bodyguarzi !

mazare
26 martie 2012
parcuri ?

ce dle vreti parcuri tunate ? nu ma intereseaza dragii mei ! e naspa acolo, nu pot conduce cu jeepul ca-s aleile stramte, umbla doar babe si mamicute cu bebici, pai mie imi trebuie bebeluse mai fratilor daca intelegeti ce vreau a spun.

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2611 secunde