Așa se curăță hainele pătate

359
Așa se curăță hainele pătate - 16iansiteasasecurata-1389882725.jpg
Pătarea hainelor, mai ales într-un moment nepotrivit, este un moment jenant, care poate duce chiar la distrugerea hainelor. Nu dispera însă, întrucât majoritatea petelor se pot îndepărta. Iată câteva metode în acest sens, recomandate de Click pentru femei:


Curăță cu blândețe! Nu freca materialul prea puternic, căci s-ar putea ca pata să se întindă pe material și să distrugă culoarea sau calitatea hainei. 
Nu amesteca produsele! Atât cât este posibil, încearcă să nu amesteci produsele de curățare între ele, pentru că acel amestec poate duce la decolorarea hainelor sau chiar la formarea unor substanțe toxice. 
Spală hainele după curățare! După ce ai terminat cu tratamentul pentru pete, spală hainele urmând indicațiile înscrise pe etichete. După ce spălarea este gata, verifică starea petei, pentru a vedea dacă are nevoie de încă o curățare. Nu pune hainele ude la căldură dacă pata este încă vizibilă, întrucât căldura întărește pata. 
Ai răbdare! Există pete care nu dispar după un singur tratament. De aceea e bine să ai răbdare și să cureți până când petele vor dispărea în totalitate. Dacă, totuși, pata nu iese sub nicio formă, mobilizează-te și depășește momentul, chiar dacă e vorba de un articol de îmbrăcăminte de care nu te poți despărți prea ușor.
 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 17 Ianuarie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Vineri, 17 Ianuarie 2014
Stire din Cetățenești : Ce miracole face banala ceapă
Vineri, 17 Ianuarie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Joi, 16 Ianuarie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Pagina a fost generata in 4.2015 secunde