Atracțiile Neptunului

245
Atracțiile Neptunului - sexyplaja2-1308758623.jpg
Exodul turiștilor către litoral se lasă încă așteptat, deși soarele, plajele și apa caldă îi așteaptă.

Hotelierii încearcă să atragă turiștii pentru a avea cât mai mulți clienți, însă se confruntă diverse probleme: lipsa banilor, infrastructura care lasă de dorit și alte inconveniente care apar la fața locului.

Puținii turiști care și-au făcut apariția pe litoral se declară destul de mulțumiți de ceea ce li se oferă. Prima impresie contează, de aceea gazdele oferă tot ce au mai bun, iar în funcție de bugetul de care turistul dispune, acesta poate petrece un sejur în limite standard sau unul de cinci stele.

Elena, din Cluj, ne spune că "mai trebuie lucrat". "Față de bulgari, serviciile sunt limitate, aici totul este contracost. Nu mi se pare normal, pentru orice să ceară bani. Mâncarea de pensiune este puțină, nu ai ce alege. Bine măcar că apa mării este curată".

În schimb, operatorii de plajă din Olimp, Neptun și Jupiter încearcă să își ridice standardele prin oferte care mai de care mai tentante: reduceri la serviciile prestate, dușuri gratuite, unele hoteluri includ în prețul camerei șez-longurile, berea este gratuită, servirea se face direct pe plajă, iar copiii au loc de joacă special amenajat.

Turiștii vor avea parte de concursuri interactive, posturi locale de radio cu MC, toate acestea pentru a crea o stare de bună dispoziție.

" Ni se pare că este din ce în ce mai bine, de-aia venim aici în fiecare an. Serviciile de la hotel sunt acceptabile, dar până la urmă nu am venit la mare să stăm în-chiși în cameră", declară mulțu-mită o familie din București, cazată în Neptun.

Încă se practică un sezon de week-end, dar administratorii plajelor speră ca, împreună cu patronii hotelurilor să pună în aplicare un plan de bătaie pentru a atrage și turiști pe o perioadă mai îndelungată.

Smaranda VINTILĂ

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 23 Iunie 2011
Stire din Cetățenești : Înghețată de piersici
Pagina a fost generata in 2.5924 secunde