Concurs Meciurile turneului Oval 5 Beach Rugby se vor juca pe plaja de la Cazino Mamaia

230
Asociația Sportivă "Oval 5 Beach Rugby România", prin-cipalul organizator al Oval 5 Beach Rugby Black Sea, a anunțat, ieri, că partidele din cadrul celei de-a doua ediții a turneului de la Mamaia nu se vor mai disputa pe plaja din dreptul Hotelului Malibu, ci pe arena special amenajată pentru sport din spatele Cazinoului Mamaia. Perioada rămâne cea stabilită inițial: 25-30 iunie.

"La Cazino, este o locație excepțională, cu tribune, care, după ce a găzduit competiții de la alte discipline, gen volei, devine, pentru șase zile, cartierul general al micilor rugbiști ce se înfruntă pe nisip. Se va juca pe trei terenuri, pe secțiuni: U10, U12, U14, U16, U17 și old-boys", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.

Parteneri în proiect sunt Auto-ritatea Națională pentru Sport și Tineret, Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, Federația Română de Rugby, Primăria Municipiului Constanța, Direcția pentru Sport și Tineret a Județului Constanța, Asociația Județeană de Rugby Constanța, Asociația Municipală de Rugby București și Complexul Cleopatra Mamaia.

Ședința tehnică a competiției va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, la Complexul Cleopatra. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 23 Iunie 2011
Stire din Cetățenești : Atracțiile Neptunului
Joi, 23 Iunie 2011
Stire din Cetățenești : Înghețată de piersici
Pagina a fost generata in 1.7726 secunde