Rețetă culinară australiană

Brioșe

301
Ingrediente: 2 ouă, 150 g zahăr, 250 ml iaurt, 50 g unt, 2 linguri bobițe de ciocolată, 5 linguri pesmet de biscuiți, 50 g nucă măcinată, un praf de copt, făină cât să iasă un aluat consistent (circa 150 g).
Mod de preparare: Ouăle se mixează bine cu un praf de sare și zahărul. Când sunt ca o cremă se adaugă, pe rând, iaurtul, untul topit, bobițele de ciocolată și nucă. La sfârșit încorporăm pesmetul și făina amestecată cu praful de copt. Punem aluatul în forme, până la jumătate. Moțăm, de exemplu, cu ouă de ciocolată și dăm la cuptorul încins la 190 de grade pentru jumătate de oră.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.7285 secunde