Cât este valabil atestatul de producător

164
2
Cât este valabil atestatul de producător - catevalabil-1412962747.jpg
"Știu că sunt tot felul de șmecheri în piețe care se dau producători agricoli. Le-am cerut la vreo doi certificatul și mi-au fluturat o hârtie, apoi au retras-o. Am vrut să văd dacă sunt valabile și m-au luat la mișto. Atestatul de producător are limită de folosință sau trebuie reînnoit? Prea ni se vând gogoși în piețele astea și noi acceptăm situația!  (Dorin Mihai).


Domnule Dorin Mihai, valabilitatea atestatului de producător este, potrivit Legii pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieței produselor din sectorul agricol, de numai un an calendaristic de la data emiterii. Mai mult decât atât, pentru a fi considerat valabil, acest document ar trebui să fie vizat semestrial, prin aplicarea ștampilei și semnăturii primarului localității de care aparține producătorul. Dacă aveți suspiciuni în legătură cu sinceritatea unor comercianți din piețele orașului, puteți să lămuriți situația apelând la administrațiile acelor piețe. Nu de alta, dar aceeași lege nu le permite producătorilor agricoli să vândă atât fără atestat, cât și fără carnet de comercializare.




Comentează știrea

paul
11 octombrie 2014
CUGET LIBER

Cine isi poate oermite de a da un raspuns unui domn care s-a adresat cu o intrebare ??? Cum poti face o asemenea afirmatie ?? A verificat cineva certificatul de producator cu adresa din actul de identitate ?? Acte de certificate de producator emise de diferite PRIMARII dar care nu au nimic comun cu persoana in cauza.PIATA TOMIS 3,cel mai mare areal al celor certati cu LEGEA.

cristina
11 octombrie 2014
Locuri de munca urgente

Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.497 secunde