Cât timp e valabil acordul de mediu

194
Cât timp e valabil acordul de mediu - cattimp-1416236551.jpg

Articole de la același autor

"Avizul de mediu pentru o construcție cu două etaje e valabil până la terminarea casei, indiferent dacă întrerupi lucrarea? Pot să cer aviz de mediu înainte să am certificatul de urbanism, ca să mai scurtez din timp?" (Lucian Mihai)

v v v

Potrivit reglementărilor Agenției Naționale de Protecția Mediului, acordul de mediu își păstrează valabilitatea pe toată perioada punerii în aplicare a proiectului. Însă, dacă intervin elemente noi, necunoscute la data emiterii acordului inițial sau se modifică condițiile care au stat la baza emiterii, după caz, pe baza notificării titularului, se poate aproba menținerea acordului de mediu sau necesitatea revizuirii acestuia. De asemenea, până la adoptarea unei decizii de către agenția de mediu, este interzisă desfășurarea oricărei activități sau realizarea proiectului care ar rezulta în urma modificărilor care fac obiectul notificării.

Cât privește posibilitatea de a solicita acordul de mediu înainte de a obține certificatul de urbanism, acest lucru nu este permis de legislația privind autorizarea executării lucrărilor de construcții. De precizat că acordul de mediu reprezintă o garanție că respectiva construcție sau instalație corespunde legislației privind protecția mediului încă din etapa de proiectare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Septembrie 2014
Stire din Economie : Dramă în construcții
Pagina a fost generata in 0.9672 secunde