Ce faci dacă ai spălat buletinul

357

Articole de la același autor

"Din cauza neatenției, buletinul fetei mele a ajuns în mașina de spălat, la un loc cu rufele murdare. Ca să primească altul nou, e suficient numai buletinul așa cum arată el sau e nevoie și de alte acte? Cu mulțumiri pentru răspuns, Adela Ionescu".

v v v

Sunt mai multe situații care obligă la schimbarea cărții de identitate, fiecare dintre acestea presupunând necesitatea unor acte diferite, care se depun la Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor din localitatea de domiciliu.

De exemplu, potrivit reglementărilor în vigoare, pentru eliberarea actului de identitate urmare a deteriorării celui deținut anterior sunt necesare următoarele documente: l cererea pentru eliberarea actului de identitate l actul de identitate deteriorat l certificatul de naștere, original și copie l certificatul de căsătorie, dacă este cazul, original și copie l hotărârea de divorț, definitivă și irevocabilă, după caz, original și copie l certificatul de deces al soțului/soției decedat/decedate, în cazul soțului supraviețuitor, original și copie l certificatele de naștere ale copiilor cu vârsta mai mică de 14 ani, original și copie l documentul cu care se face dovada adresei de domiciliu și, după caz, cel cu care se face dovada adresei de reședință, original și copie l chitanța reprezentând contravaloarea cărții de identitate l timbru fiscal sau chitanță reprezentând contravaloarea taxei extrajudiciare de timbru. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 03 Septembrie 2013
Stire din Cetățenești : Cu ce înlocuiești dintele rupt
Luni, 02 Septembrie 2013
Stire din Cetățenești : Ce nu are voie să mănânce un câine
Pagina a fost generata in 2.2066 secunde