Colțul constănțeanului supărat

482
De șase luni, Daniela Marin (31 ani) este fericita mamă a unei fetițe. Este cumplit de supărată din cauza unor vecini… binevoitori, care au avut grijă să-i umbrească cel mai frumos moment al vieții sale: "Am și eu părinți, respect oamenii de orice vârstă, din punctul meu de vedere, și un copil, și o persoană vârstnică merită tot respectul din lume. De aceea n-am înțeles niciodată de ce trebuie să ai o anumită vârstă ca să fii respectat. Dar asta e altă poveste. Durerea mea este că în blocul nostru există șase familii de pensionari care, din plictiseală, probabil, găsesc nod în papură la oricine. Când își pun în cap, până la scandal e un mic pas. Eu mi-am văzut mereu de treabă, m-am făcut că nu aud și, până acum n-am avut de-a face cu ei".

Scânteia care a aprins conflictul cu acești oameni a fost momentul când și-au dat seama că bebelușul nu apare pe lista de întreținere a familiei Marin. Atunci au început cu tot felul de șicane, acuzând-o de tot felul de lucruri: ba că a pus stăpânire pe lift și, mai mult chiar, din cauza căruciorului copilului, ușile liftului se blochează mereu. Ba că nu se pot odihni din cauza plânsetelor micuțului și tot felul de alte "invenții": "Acum o săptămână, i-au cerut președintelui de bloc să-mi verifice apometrele, că n-aș plăti mai multă apă de când am copilul. I-am permis să facă verificarea, nu am nimic de ascuns. Văzând că nu le iese, au început să facă scandal că nu l-am trecut pe bebe la întreținere. Așa este, însă nu mi s-a cerut asta, deocamdată".

v v v

Dincolo de meschinăriile de care nu se dezic unii locatari, este adevărat că, potrivit legii, persoanele (fără a specifica vârsta) care locuiesc mai mult de 15 zile într-un bloc se pun la plata întreținerii, dar și că adunările generale ale asociației de proprietari pot să hotărască inclusiv scutirea copiilor mai mici de plata cheltuielilor comune. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Noiembrie 2011
Stire din Social : În comă alcoolică la doar 11 ani
Pagina a fost generata in 1.1528 secunde